blogJohan Helander

Tack för allt Emma!

emma2

Efter knappt åtta år lämnar idag vår vd Emma Broms FamiljenPangea. Det känns givetvis ledsamt men samtidigt naturligt att Emma går vidare efter en så pass lång tid på vd-posten. Emma har med ömsom handfast, ömsom dynamisk hand navigerat FamiljenPangea till en position som genererat massor av spännande uppdrag, priser och glädje. Tack för allt Emma!

När du nu summerar de knappt åtta år du arbetat som vd för Familjen och FamiljenPangea – vad är det du minns starkast?
Det som sticker ut är nog när vi en hel natt satte upp 3000 träkors på ett stenigt fält utanför Visby flygplats, under Almedalsveckan 2011. Sen dess har jag försökt att undvika situationer med den fysiska och mentala stressnivån, men det är ju tillfällen som det som man minns, så jag kanske ska tänka om?

Vilka erfarenheter plockar du med dig i framtiden?
Att det aldrig är för sent att lära seniora kreatörer att tidrapportera.

Vad är du stoltast över att ha åstadkommit?
Måste nog vara att vi lyckades få ihop två byråer med rätt så olika kompetenser och skapa det som nu är FamiljenPangea. Det började med en lunch och ett excelblad och nu är vi 25 personer som jobbar tillsammans och levererar allt ifrån reklamkampanjer till service design.

Vad tror du om FamiljenPangeas framtid? Kommer vi klara oss utan dig?
Jag vet ju att jag lämnar över er i säkra händer, så jag är inte ett dugg orolig. Dessutom har byrån nog aldrig haft ett sånt starkt team som nu, med toppenförutsättningar som spännande kunder, ett färskt guldägg och en solig sommar för att samla nya krafter.

Slutligen, är det något du vill rekommendera?
Att bo tre minuter från jobbet. Det har varit fantastiskt. Det kommer jag att sakna. Men som tur är fick jag en cykel i avskedspresent.

FamiljenPangeas nya vd tillträder den första september och är än så länge hemlig. Fram tills dess kommer Mats Eriksson att fylla platsen i vd-stolen.