bloghenrik

Operativ projektledare/produktionsledare till FamiljenPangea!

FamiljenPangea växer och söker nu en driven och strukturerad operativ projektledare/produktionsledare med fokus på främst digitala produktioner. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet i denna roll på reklam- eller webbyrå och är van vid ett agilt arbetssätt. Som person är du prestigelös, serviceminded, positiv och lösningsorienterad. Du är van att hantera många kontaktytor samtidigt; internt med ditt team, kunden, underleverantörer, forskare och andra parter. Du gillar att arbeta hands on samtidigt som du behåller det övergripande ansvaret för att driva projekt framåt och i mål. 

Du blir en i gänget av drygt 30 medarbetare på byrån.

Vi söker en person med framåtlutad energi och driv. En relationsbyggare som är förtroendeingivande och strukturerad. Och som vill vara med på vår utvecklingsresa! Tjänsten är på heltid med sex månaders provanställning.

FamiljenPangea är en design- och kommunikationsbyrå inriktad på service design thinking. Här arbetar idag drygt 30 medarbetare. Vi hjälper våra kunder att utveckla tjänster som uppfyller och överträffar användarens förväntade upplevelse under hela kundresan. Vi tar helhetsansvar i en kombination av strategi, digital tjänsteutveckling, design, storytelling och visuell gestaltning.

Intresserad? Maila i så fall din ansökan med personligt brev och CV snarast möjligt till es.ae1495488709gnapn1495488709ejlim1495488709af@kr1495488709ow1495488709. Skriv ”Operativ projektledare/Produktionsledare” i ämnesraden. Vi tar intervjuer löpande med kandidater vi ser matchar rollen. Målet är att ha rätt person på plats snarast möjligt.