blogJohan Helander

Nya namn till FamiljenPangea

new-employees2

Vi välkomnar fem nya, helt otroliga medarbetare som bidrar till att spetsa FamiljenPangeas erbjudande inom design och kommunikation ytterligare. Från vänster i bild:

Camilla Axengard – operativ projektledare
Camilla Axengard kommer senast från Oriflame där hon jobbat som creative manager, innan det har hon jobbat 10 år i Italien på bland annat Dolce&Gabbana som AD och projektledare. Camilla är en skön jävel som har ett extremt bra öga för detaljer. 

Jonas Nyhav – experience designer
Jonas Nyhav är experience designer och har de senaste 20 åren jobbat med digital design och utveckling. Bland annat grundade han webbyrån [funcform] på 1990-talet och byggde upp Scouternas varumärke på 2010-talet. Han är katalysator i den ständigt pågående digitala transformationen.

Karolina Strömgren – operativ projektledare
Karolina Strömgren kommer senast från Det Sthlm där hon jobbade som operativ projektledare. Karolina är expert på sociala medier och driver på fritiden bloggportalen vavawoom.com. Hon har även stor förståelse för SEO och säljdrivande processer på webben.

Matilda Gysing – junior designer
Matilda har erfarenhet från flera namnkunniga designbyråer som Sagmeister & Walsh i New York, Stockholm Design Lab, Gabor Palotai Design och Garbergs Project. Matilda har ett vasst designuttryck som syns bland annat i den coffeetablebok hon formgivit för Sveriges Radio. Matilda har examen från Broby Grafiska.

Marie Wennberg – kundansvarig projektledare
Marie kommer senast från Tekniska museet där hon jobbade som PR-chef med ansvar för MegaMind. Marie har tidigare jobbat i Kina på Springtime och pratar flytande mandarin. Hon har grym koll på det mesta och lotsar projekten framåt med stadig blick.