blogMats Eriksson

Driven kundansvarig projektledare till FamiljenPangea!

FamiljenPangea växer med nya kunduppdrag och söker nu en till driven kundansvarig projektledare. Byrån är i ett spännande utvecklingsskede som du blir en viktig del av. Du tilltalas av att jobba med komplexa uppdrag, där du har förmågan att analysera, sortera och koka ner en komplex helhet till populärversion. Du kommer framför allt att ansvara för en utav byråns största kunder. Du ansvarar för att utveckla kunduppdrag, leda team och newbiz. Du ser till att vi håller höjd både strategiskt och kreativt. Du upprättar planer och budgets för dina kunder, som du är intäkts- och lönsamhetsansvarig för.

Vi ser gärna att du har

  • minst 5 års erfarenhet från konsultbyrå eller marknadsavdelning i liknande roll
  • högre utbildning inom marknadsföring/strategi/kommunikation
  • erfarenhet av att leda och driva strategiska uppdrag med digitalt fokus
  • erfarenhet av att leda arbetsgrupper
  • vana av projektansvar; uppstart, planering, avstämningar, uppföljning

Det är ett krav att du arbetat med digital tjänsteutveckling, service design, i kreativ kontext.
Vi söker en person med framåtlutad energi och driv. En relationsbyggare som är förtroendeingivande och strukturerad. Och som vill vara med på vår utvecklingsresa!

FamiljenPangea är en design- och kommunikationsbyrå inriktad på service design thinking. Här arbetar idag drygt 30 medarbetare. Vi hjälper våra kunder att utveckla tjänster som uppfyller och överträffar användarens förväntade upplevelse under hela kundresan. Vi tar helhetsansvar i en kombination av strategi, digital tjänsteutveckling, design, storytelling och visuell gestaltning. Läs mer på familjenpangea.se

Intresserad? Maila i så fall din ansökan med personligt brev och CV snarast möjligt till es.ae1495488704gnapn1495488704ejlim1495488704af@kr1495488704ow1495488704. Skriv ”Kundansvarig projektledare” i ämnesraden. Vi tar intervjuer löpande med kandidater vi ser matchar rollen. Målet är att ha rätt person på plats snarast möjligt.