bloghenrik

Digital designer till FamiljenPangea!

FamiljenPangea växer och söker nu en driven digital designer. Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet i denna roll på byrå och är van vid ett agilt arbetssätt. Som person är du prestigelös, serviceminded, och lösningsorienterad. Du gillar att arbeta hands on samtidigt som du behåller det övergripande ansvaret för att driva projekt framåt och i mål.

Vi söker en person med framåtlutad energi och driv. En relationsbyggare som är förtroendeingivande och strukturerad. Och som vill vara med på vår utvecklingsresa!

Tjänsten är på heltid med sex månaders provanställning.

Vi söker dig som:
– Har minst två års erfarenhet av att arbeta som digital designer
– Har stor vana av att ta fram digitala gränssnitt för desktop och mobila enheter
– Har vana att arbeta i projektgrupper med olika kompetenser
– Är van och orädd att presentera din design
– Är prestigelös
– Tar egna initiativ
– Arbetar i Sketch och Zeplin

FamiljenPangea är en designbyrå med drygt 30 medarbetare. Vi hjälper våra kunder att utveckla tjänster som uppfyller och överträffar användarens förväntade upplevelse under hela kundresan. Vi tar helhetsansvar i en kombination av strategi, digital tjänsteutveckling, design, storytelling och visuell gestaltning. Läs mer på familjenpangea.se
Intresserad? Maila i så fall din ansökan med personligt brev och CV snarast möjligt till es.ae1500949958gnapn1500949958ejlim1500949958af@kr1500949958ow1500949958. Skriv ”Digital designer” i ämnesraden. Vi tar intervjuer löpande med kandidater vi ser matchar rollen. Målet är att ha rätt person på plats snarast möjligt.