bloghenrik

Copywriter/skribent till FamiljenPangea! 

FamiljenPangea växer med nya kunduppdrag och söker nu en copywriter/skribent. Byrån är i ett spännande utvecklingsskede som du blir en viktig del av.

Du är vän av ord och tilltalas av att jobba med komplexa uppdrag, där du har förmågan att analysera, sortera och koka ner en komplex helhet till populärversion. Du ser till att vi håller höjd både strategiskt och kreativt, likväl som idémässigt och hantverksmässigt.

Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet från kommunikationsbyrå eller marknadsavdelning i liknande roll. Det är ett plus om du arbetat med digital tjänsteutveckling i kreativa sammanhang.

Vi söker en person med framåtlutad energi och driv. En relationsbyggare som är förtroendeingivande och strukturerad. Och som vill vara med på vår utvecklingsresa!

FamiljenPangea är en design- och kommunikationsbyrå inriktad på service design thinking. Här arbetar idag drygt 30 medarbetare. Vi hjälper våra kunder att utveckla tjänster som uppfyller och överträffar användarens förväntade upplevelse under hela kundresan. Vi tar helhetsansvar i en kombination av strategi, digital tjänsteutveckling, design, storytelling och visuell gestaltning. Läs mer på familjenpangea.se

Intresserad? Maila i så fall din ansökan med personligt brev och CV snarast möjligt till es.ae1495488723gnapn1495488723ejlim1495488723af@kr1495488723ow1495488723. Skriv ”Copywriter/skribent” i ämnesraden. Vi tar intervjuer löpande med kandidater vi ser matchar rollen. Målet är att ha rätt person på plats snarast möjligt.