blogMats Eriksson

Är du strategen som tröttnat på reklamiga byråer?

FamiljenPangea söker strateg/planner.

FamiljenPangea växer med nya kunduppdrag och söker nu en strateg/planner. Byrån är i ett spännande utvecklingsskede som du blir en viktig del av. Du tilltalas av att jobba med komplexa uppdrag, där du har förmågan att analysera, sortera och koka ner en komplex helhet till populärversion. Du identifierar nya affärsmöjligheter för våra kunder. Du leder strategiska workshops och ger dig inte förrän du nått klargörande insikter som tar uppdraget framåt. Du kommer framför allt att arbeta med en utav byråns största kunder. Du ser till att vi håller höjd både strategiskt och kreativt.

Vi ser gärna att du har:

  • minst 5 års erfarenhet från konsultbyrå eller marknadsavdelning i liknande roll
  • högre utbildning inom marknadsföring/strategi/kommunikation
  • erfarenhet av att leda och driva strategiska uppdrag med digitalt fokus
  • erfarenhet av användarundersökningar och tester
  • erfarenhet av och kunskap om workshop-metoder
  • förståelse för iterativa processer och design thinking

Det är ett krav att du arbetat med digital tjänsteutveckling, service design, i kreativa sammanhang. Det är ett plus om du gillar och har talang för att skriva.

Vi söker en person med framåtlutad energi och driv. En relationsbyggare som är förtroendeingivande och strukturerad. Och som vill vara med på vår utvecklingsresa!

FamiljenPangea är en design- och kommunikationsbyrå inriktad på service design thinking. Här arbetar idag drygt 30 medarbetare. Vi hjälper våra kunder att utveckla tjänster som uppfyller och överträffar användarens förväntade upplevelse under hela kundresan. Vi tar helhetsansvar i en kombination av strategi, digital tjänsteutveckling, design, storytelling och visuell gestaltning. Läs mer på familjenpangea.se

Intresserad? Maila i så fall din ansökan med personligt brev och CV snarast möjligt till es.ae1495488666gnapn1495488666ejlim1495488666af@kr1495488666ow1495488666. Skriv ”Strateg/planner” i ämnesraden. Vi tar intervjuer löpande med kandidater vi ser matchar rollen. Målet är att ha rätt person på plats snarast möjligt.