Bli remixad av Âme och Jonsson/Alter

 

Vi har tidigare berättat om det svincoola projektet The Radioactive Orchestra. I korthet handlar det om atomers sönderfall (strålning) som omvandlas till ljud. Ljud som omvandlas till musik. Projektet är ett samarbete mellan KTH, skivbolaget Studio BarnhusKollektivet Livet och KSU.

 

Fram till den 6 juni kan vem som helst lämna in sitt musikaliska bidrag och få chansen att bli utgiven, remixad och distribuerad över hela världen. Detta under förutsättning att bidraget innehåller inslag av ljud från The Radioactive Orchestra (TRO). Alla som är intresserade, det vill säga vem som helst, laddar upp sin låt till KTH:s Soundcloudprofil via TRO.

 

TRO har spridits till 25 länder och tanken är att en skiva, en EP med den vinnande låten ska spridas på samma vis. En låt som kommer vara remixad av Âme och Jonsson/Alter. Alla som har koll på elektronisk musik förstår hur enormt stort det är. Studio Barnhus ger ut skivan som trycks upp i vinyl.

 

Trevlig helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>