bloghenrik

10 nyrekryteringar inklusive ny prisad CD till FamiljenPangea

_DSC5878-low-res
Nyrekryteringarna övre raden från vänster Frida Omsén, Lotta Engvall, Ylva Wrigstad, Håkan Nyberg. Nedre raden Annika Elfving, Lia Merkel, Patrik Berglund. Saknas på bilden: Anette Andersson, Maja Lundquist och den ännu hemliga operativa projektledaren som börjar i augusti. Fotograf: Henrik Berglund/FamiljenPangea

Vi är stolta och glada att våra kunduppdrag växer. Senaste halvåret har vi rekryterat 10 nya medarbetare. En av dem är byråns nye prisade Creative Director Håkan Nyberg, aktuell med nominering i Cannes Lions för Adobe Stock-kampanjen.

– Vi ser det överallt. Branschen försöker att omdefiniera sig själv och hitta sin nya affär – den vanliga byrån, som vi minns den, har snart försvunnit eller reducerats till printshop. Den här utvecklingen gör FamiljenPangea än mer intressant: I vårt ursprung och DNA finns kombinationen av design, tjänsteutveckling och ett urstarkt kommunikationskunnande. Det är också ett tungt vägande skäl till att jag är här. Trust me, det här kommer att bli riktigt, riktigt roligt, säger byråns nye CD Håkan Nyberg.

Håkan Nyberg har många nomineringar och priser i bagaget. Utöver shortlistningen i årets Cannes Lions har han bara det senaste året bl a vunnit guld i Epica, guld i Spinn, 100 W, dubbelt belönad i Guldnyckeln och i samma tävling nominerad till Årets Copy.

Med våra nyrekryteringar förstärker vi FamiljenPangea disciplinöverskridande. Detta stärker ytterligare byråns utveckling inom tjänsteutveckling, vilken kvalitetssäkras av kombinationen kompetenser inom design och kommunikation.

– Vi är oerhört glada över att ha rekryterat det här skillade gänget talanger. Ett fint kvitto för byrån. Vi har under det senaste året haft en kraftigt stigande tillväxt, fått ett flertal nya kunder och aldrig varit mer lönsamma. Nya kunder är exempelvis Rekryteringsmyndigheten, Arbetslöshetskassornas Samorganisation och en ännu inte officiell kund som är en fusion inom fastighetsbranschen, säger Ulrika Almquist VD på FamiljenPangea, och fortsätter:

– Senaste året har vi växt från 23 till 33 medarbetare, samtidigt som medarbetarna trivs bättre idag än för ett år sedan (det har vi undersökt). Under året har vi satsat mycket på kompetensutveckling, internt kulturarbete och uppföljning. Extra roligt när utveckling, tillväxt och trivsel går hand i hand.

Utöver att Håkan tillträtt som CD har vår Design Director Kent Nyberg fått ett utökat ansvar och är nu övergripande Design Director på byrån. Kent har bl a varit ansvarig för designarbetet för SL som kammade hem ett guldägg förra våren. Förutsättningarna för fortsatt utveckling, inte minst kreativt, ser mycket goda ut med det här gänget på byrån.

Vi välkomnar byråns alla nya medarbetare:

Håkan Nyberg, Creative Director, kommer närmast från Abby Priest
Anette Andersson, kundansvarig projektledare, kommer närmast från Trygg-Hansa
Frida Omsén, senior copywriter, kommer närmast som frilans för Forsman & Bodenfors Factory
Annika Elfving, kundansvarig projektledare, kommer närmast från Smicker
Lia Merkel, copywriter, kommer närmast från Reform Act
Ylva Wrigstad, strateg, kommer närmast från ArkivIT
Lotta Engvall, designer, kommer närmast från egen verksamhet
Patrik Berglund, teknisk projektledare, kommer närmast från Ziggy Creative Colony
Maja Lundquist, designer, kommer närmast från Medieinstitutet

Plus en ännu hemlig operativ projektledare som börjar i augusti.

Länk till artikel i Dagens Media »